Χαλκιδική Φωτιά : Χαλκιδική: Φωτιά σε beach bar στην Αμμουλιανή : Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα και 20 πυροσβέστες.

Χαλκιδική Φωτιά : Χαλκιδική: Φωτιά σε beach bar στην Αμμουλιανή : Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα και 20 πυροσβέστες.. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη.για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με το thestival.gr, κινητοποιήθηκαν 18 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 46. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Οι πυροσωρείτες, όπως είναι γνωστά τα νέφη από πυρκαγιές, έγιναν ορατοί από τον βόλο, τη σκόπελο, αλλά και από τη γερακινή. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής.

Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική:

Φωτιά - Χαλκιδική: Αισιοδοξία ότι θα σβήσει μέχρι το ...
Φωτιά - Χαλκιδική: Αισιοδοξία ότι θα σβήσει μέχρι το ... from www.akroama.gr
Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι σε εξέλιξη το έργο της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή τους. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες. Γιατροί έσωσαν πολίτη που έπαθε ανακοπή στην παραλία της χανιώτης

Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση, κοντά στη φούρκα, στην κασσάνδρα χαλκιδικής.

Επικαιρότητα και άρθρα για φωτιά στη χαλκιδική. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα και 20 πυροσβέστες. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ. Φωτιά φωτιά τώρα χαλκιδική πυροσβεστική. Γιατροί έσωσαν πολίτη που έπαθε ανακοπή στην παραλία της χανιώτης Νέα τρίτη φωτιά στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, πριν λίγο στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη φούρκα της κασσάνδρας κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 7 οχήματα. Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη.για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με το thestival.gr, κινητοποιήθηκαν 18 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 46. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική.

Φωτιά στη Χαλκιδική - Φωτογραφίες - Sputnik Ελλάδα
Φωτιά στη Χαλκιδική - Φωτογραφίες - Sputnik Ελλάδα from cdn1.img.sputniknews.gr
Βγες από το σπίτι και απόλαυσε τον καφέ σου με θέα το ηλιοβασίλεμα στην πόλη Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Πρόκειται για νέα εστία φωτιάς στην περιοχή της βουρβουρούς σιθωνίας. Φωτιά καίει δασική έκταση στη κασσάνδρα χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη.για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με το thestival.gr, κινητοποιήθηκαν 18 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 46. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο.

Σε αυτό οφείλουν οι γκέισες τη σφριγηλή επιδερμδίδα τους 12.08.21 , 11:43 σκύλος.

Γιατροί έσωσαν πολίτη που έπαθε ανακοπή στην παραλία της χανιώτης Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Πρόκειται για νέα εστία φωτιάς στην περιοχή της βουρβουρούς σιθωνίας. Φωτιά καίει δασική έκταση στη κασσάνδρα χαλκιδικής. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. «μέχρι το μεσημέρι, θα σβήσει η φωτιά στη φούρκα» 12/08/2021 11:50 χαλκιδική: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα και 20 πυροσβέστες. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο.

Φωτιά φωτιά τώρα χαλκιδική πυροσβεστική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής, που καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον.

Χαλκιδική: Φωτιά ξέσπασε στον Νέο Μαρμαρά - TheCaller
Χαλκιδική: Φωτιά ξέσπασε στον Νέο Μαρμαρά - TheCaller from thecaller.gr
Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Νέα τρίτη φωτιά στη χαλκιδική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα και 20 πυροσβέστες. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Advertorial «κάνε το καλοκαίρι σου να μετράει»: Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση, κοντά στη φούρκα, στην κασσάνδρα χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη.

Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα και 20 πυροσβέστες. Ο δήμαρχος κάνει λόγο για ορεινή και δύσβατη περιοχή. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής, που καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Νέα τρίτη φωτιά στη χαλκιδική.